Renovatie

renovatie

Allerlei renovaties deskundig uitgevoerd

Dennis Calis Technische Installaties heeft zich in de tijd van het bestaan ook toegelegd op het uitvoeren van een breed scala aan renovaties in de ruimste zin van het woord. Dit kan variëren van een kleine klus, zoals het verleggen van een elektriciteitsleiding, tot het renoveren van een volledige elektrische installatie. Maar daarnaast kunnen wij u ook van dienst zijn met een complete aanleg van een badkamer of de volledige renovatie hiervan. Hierbij voeren wij het hele project uit van A tot Z. Wij plaatsen het sanitair, brengen de water- en elektriciteitsleidingen aan, of verleggen deze. De betegeling en het stucwerk worden aangebracht, zodat u kunt genieten van een frisse en uitnodigende uitstraling van uw nieuwe droombadkamer. Ook de aanleg van een nieuw toilet kunt u aan ons toevertrouwen, ook hierbij geldt dat wij alle werkzaamheden in eigen beheer houden, waardoor u altijd verzekerd bent van één aanspreekpunt, wat een goede voortgang van het project en een duidelijke communicatie bevordert.

Wij hebben ons ook gespecialiseerd in de aanleg van een complete centrale verwarmingsinstallatie. Is uw ketel hopeloos verouderd, of voldoet deze niet meer aan uw eisen? Wij plaatsen graag een nieuwe ketel voor u van gerennomeerde merken, die volledig voldoen aan de huidige normen op het gebied van hoog rendement, milieuviendelijkheid en energiebesparing. De bijbehorende radiatoren dienen afgestemd te worden op het volume van de ketel, ook hiervoor kunt u vertrouwen op onze expertise. Door een goed uitgebalanceerde en juist afgestelde CV installatie kunt u problemen voorkomen en energie besparen. Reden genoeg om te kiezen voor een ervaren vakman, die beschikt over de juiste vakkennis.

Overige diensten

Ook voor overige renovaties van woningen kunt u ons inschakelen, maar het dienstenpakket is zo omvangrijk, dat wij de vele mogelijkheden graag persoonlijk met u bespreken. Hierdoor kunnen wij een juist plan van aanpak met u doornemen, rekening houdend met uw wensen en het budget wat u beschikbaar heeft.

Wilt u volop profiteren van de voortgang van de elektronicatechniek, dan is domotica voor u een prima optie. Hiermee kunnen wij de woning uitrusten met allerlei nuttige opties, die het woonplezier vergroten. Elders op de website leest u meer over de mogelijkheden van de diverse systemen.

Werkt uw internet- of televisieontvangst niet naar behoren, of wilt u uw computernetwerk aangepast hebben? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende inspectie, wij leggen graag de datakabels voor u aan, zodat u optimaal kunt genieten van de audio en video mogelijkheden en u kunt vertrouwen op de juiste bekabeling van uw diverse objecten.
Douche

Vraag een offerte aan