schakelkast

Mogelijkheden van domotica

Domotica heeft de mogelijkheid om allerlei apparaten en installaties te koppelen, zodat een integraal systeem ontstaat. Doordat het systeem geautomatiseerd wordt worden allerlei handelingen simpeler. U kunt hierbij onder andere denken aan het openen en sluiten van de zonwering of het bedienen van meerdere verlichtingsarmaturen. Wij installeren onder andere het KNX systeem, dat gekoppeld kan worden aan allerlei technologieën. Het systeem kan uitgerust worden met uitbreidingen, waardoor de mogelijkheden op het gebied van veiligheid en gebruiksgemak van het systeem het woongenot doen toenemen.

Hierbij kunt u denken aan de koppeling met een alarmsysteem, het op afstand bedienen van de verlichting, het integreren met de centrale verwarming of de airco en het koppelen van audio en video.

Maar ook rolluiken en jaloezieën kunnen met dit geavanceerde systeem bediend worden. Zelfs het automatisch reageren op zonlicht is mogelijk, om zo het klimaat in de woning te reguleren.

Naast het KNX systeem kunnen wij ook het Loxone domotica systeem voor u verzorgen. Dit systeem heeft in standaard uitvoering al vele mogelijkheden, waardoor een zogenaamd slim huis binnen handbereik komt. Ook dit systeem timmert aan de weg met innovatieve oplossingen, waarmee u uw woning of bedrijfspand voorbereidt voor de toekomst, dankzij de vele mogelijkheden.
Domotica apparaat

Verschillende domotica systemen

Welk systeem u ook kiest, de techniek staat voor niets en neemt u talrijke overbodige handelingen uit handen. Daarbij verhoogt het het woongenot en vergroot de veiligheid. Dennis Calis Technische Installaties beschikt over de juiste kennis om u professioneel te adviseren over welk systeem voor u het meest geschikt is. Daarbij wordt gekeken naar de wensen en het beschikbare budget wat u hiervoor wilt besteden. Nadat u uw keuze heeft gemaakt worden de diverse onderdelen vakkundig gemonteerd en ingesteld volgens uw behoeften. Wij geven u een duidelijke instructie over de mogelijkheden en de bediening. Samen met u creëren wij een slimme woning, die uw leven nog aangenamer maakt.

Hoe vergevorderd de techniek ook moge zijn, de betrouwbaarheid en goede werking van uw nieuwe domotica systeem valt of staat met een deskundige installatie. U wilt deze niet toevertrouwen aan de eerste de beste, om zo een goed functioneren te garanderen.

Ook voor uw veiligheid en die van uw medebewoners kan domotica als waakhond functioneren. Pogingen tot inbraak worden waargenomen en er wordt alarm geslagen. Ook kunnen bijvoorbeeld waterlekkage en rookvorming worden gedetecteerd, waardoor u op tijd actie kunt ondernemen. Kiest u voor gemak en 24 uurs bescherming, dan ligt een domotica systeem, geinstalleerd door ons voor de hand. Neemt u voor alle mogelijkheden contact op, wij beloven u dat u hiermee een goede stap zet op weg naar een woonklimaat op maat!
Miniserver

Mogen wij u informeren?